Mr. Goran kommer till oss v.28

Mr Goran, alias Göran Nordfeldt har varit på Löttorp i många år och barnen älskar att gå på hans barnmöten.

Han har en förmåga att kunna kombinera flera olika konster med varandra, såsom trolleri, figurballonger, buktaleri och jonglering och ger både liten och stor en oförglömlig show.

Göran är utbildad teolog och kan synliggöra evangeliet tydligt och ihågkommet. Han engagerar både vuxna och barn genom att tillsammans ”leka” in budskapet. Mr Goran är en av Sveriges största ballongvridare, han är en hejare på att vrida till olika djur av av en eller flera långsmala ballonger. Efter varje trollerishow ställer sig barnen på kö och får önska sig sitt favoritdjur, som exempelvis katt, pingvin, tiger, hund m.m

Denna sommar har vi även glädjen att få välkomna Göran Nordenfeldt till två av våra morgonsamlingar, där han kommer att undervisa från Guds ord och dela med sig av sina erfarenheter att vara i Herrens tjänst.

Varmt välkomna till Solen & Vindarnas Ö!

Kommentarer inaktiverade.