Äntligen kommer Cajsa Tengblad till oss!

Välkomna till ännu en kväll där Du ska få lyssna till en fantastiskt duktig föreläsare, som vågar ta upp ämnen och tala om livet på ett sätt som få andra.

Cajsa talar om livet med dess utmaningar och påfrestningar, livet är ju både härligt och besvärligt. När det är tufft finns det alltid en väg framåt, menar Cajsa och lägger samtidigt till att det är vi själva som måste våga säga som det är, be om hjälp och ta emot hjälp.

Cajsa har jobbat som kontaktperson på jour- och familjehem, på uppdrag åt Socialförvaltningen, danslärare, projektledare och konsulent med inriktning på ungdomar. Detta blir med andra ord en kväll för alla åldrar.

Cajsas föreläsningar är högaktuella i en kultur som genomsyras av hälsa, självbild och relationer. Hon är även författare och har skrivit ett flertal böcker.

Välkomna till en kväll som ingen vill missa!
Tältsalongen den 20/7 kl. 19.30

Kommentarer inaktiverade.