Bygge för framtiden!

Vi planerar att bygga en byggnad istället för ”lilla” tältet och detta framför allt för att alla ungdomar som kommer till oss på sommaren ska ha möjlighet att få umgås, ha nattmöte, lovsångskvällar osv. Ungdomarna ligger oss väldigt varmt om hjärtat och vi skulle gärna satsa mer på att få ungdomar att möta Jesus och få en härlig gemenskap.

Vår vision är att byggnaden ska vara klar redan till sommaren 2020. Men för att göra denna satsning behöver vi er hjälp! Vårt mål är att få in 200 000 kronor till detta projekt, som är kostnadsberäknat till max en miljon kronor, innan 31/3 2020. Var med och bidra till vårt bygge för framtiden genom att skänka en gåva via:

BANKGIRO: 456-7319
SWISH: 1235628029

Det är ni som gör det möjligt – Tack för din gåva!

Kommentarer inaktiverade.