Bönemaraton och Löttorpsvarvet

Bönemaraton

2020 var vi några som genomförde bönevandringen från söder till norr. Från Ölands södra udde till Ölands norra udde under fyra dagar. Härliga och jobbiga dagar. Vi vill även i år lyfta upp bönens betydelse för vår verksamhet och kommer att genomföra bönemaraton lördagen den 10 juli. Alla som vill kan vara med på något sätt. Du kan gå med eller be hemma. Vi beräknar att starta kl 08.00 vid Elca-området och tillbaka senast när kampanjen börjar kl 19.00. Vi går då ett maraton på 42 195 m.

Det finns mycket att be för, bl a

  • Corona pandemin i Sverige o världen, för alla som mist någon nära eller lider av sjukdomen. Gud är större än covid-19.
  • Årets kampanj, människor får möta Gud, att det finns hopp i denna tid. Tron på Jesus och hans kärlek ger hopp idag och för framtiden.
  • Vi vill också lyfta fram vår framtida verksamhet. Vilken inriktning vill Gud vi ska ta? Markfrågan, byggnad m m

Vi återkommer närmare med upplägget för vandringen. Vi hoppas du vill vara med!? Kontakta gärna Sofia 073-0312515 eller Olle 072-7348590, mail olle.zvensson@gmail.com.

Löttorpsvarvet

I år kommer vi på Elca tyvärr inte vara med och arrangera det traditionella Löttorpsvarvet. Högby IF kommer att arrangera detta efter vår kampanj. Någon gång under vecka 31.

Vi planerar att satsa på ett lopp under Sportveckan 2022 istället.

Vi ses i sommar!

Elca styrelsen, genom Olle

Kommentarer inaktiverade.